aragones     castellano     català

Programa Jornades d'estiu

Com sempre hi ha una àmplia varietat de cursos de triar, però això sí, us preguem que es faci la inscripció abans del 28 de juny per tal que puguem fer els tràmits. Cal recordar que les places es cobreixen per ordre d'inscripció i que aquest any són limitades, tot i que suposem que hi haurà per a tots.A les tardes disposem de tallers, racons i debats voluntaris a triar, després dels quals i depenent del dia tindrem revetlla, exposicions, sopars col·lectives, visites ... Això i molt més.

Cal dir que, encara que els cursos van adreçats especialment a docents de qualsevol nivell, estan oberts -com correspon a un MRP- a tota la Comunitat Educativa.

A la revista diària dels cursos EVA si on / off podeu trobar més informació. Serveixi allò com a exemple del que fem en les Jornades. Esperem que les activitats siguin del grat de tots. Per qualsevol suggeriment o pregunta no dubteu en contactar amb nosaltres.

Els preus són sempre populars i es poden consultar en el fullet que assenyalem a dalt. Us facilitem igualment els preus convinguts amb l'Hotel Sánchez on solem allotjar la majoria prèvia reserva.

Programa EVA d'Estiu 08-09

Programa EVA d'Estiu 09-10

Programa EVA d'Estiu 10-11

Programa EVA d'Estiu 11-12.

Programa EVA d'Estiu 12-13

Programa EVA d'Estiu 13-14  

Programa EVA d'Estiu 14-15

CC: 2085-5339-44-0330343531     (IBAN ES53)