aragones    castellano     català

Novetats socis

FES-TE SOCI / A

L'EVA es mantin gràcies a les quotes dels socis i el treball desinteresat de la Permanent perquè no rep cap subvenció: revista, butlletins, web, reunions, cursos...
Si vols que la lluita contino col·labora amb nosaltres personal i econòmicament.
Per 25€ farem tot asò, reps la revista i informacions, i tens una rebaixa en els cursos.

EN AQUESTA SECCIÓ EIXIRAN LES NOVETATS QUE FAN ALS SOCIS


- Octubre 2009. Com ja sabeu la vella web va ser bloquejada per motius tècnics relacionats amb les extensions (¿?) i poc després el correu electrònic. El motiu d'això últim pot ser degut a que algun/s dels contactes del correu hagi bloquejat la nostra adreça perquè no els arribin els correus. Us demanem encaridament que ens escrigueu per tal que us esborrem si no els voleu romandre, ja que si ens tanqueu, podem tenir algun problema amb el servidor per pensar que som correu brossa.

- Gener 2010. D'altra banda no oblideu mirar la vostra safata de correu no desitjat o brossa per si els nostres correus estiguessin allà, ja que així podreu donar-vos de baixa i evitar crear-nos aquests problemes. Per aquest motiu estrenem aquest web que esperem que sigui del vostre gust. Així mateix rebrem els vostres suggeriments amb atenció ja que tot és millorable.

- Gener 2010. A causa del canvi de CC a la CAI, hem tingut alguns contratemps amb algunes CC concretes. Per això si detecteu que no us ha arribat el rebut corresponent al curs acadèmic 2008-2009, us preguem que us poseu en contacte amb nosaltres.

- Octubre 2010.  D'ara endavant totes les comunicacions apareixeran a la web. El correu ordinari només s'utilitzarà per anunciar els cursos o de manera extraordinària. Us demanem als socis que ens faciliteu un correu electrònic amb què comunicar-nos amb vosaltres, ja que els comunicats es faran per aquesta via.

- Setembre 2012. En breu passarem les quotes del curs 12-13.